Indrefilet -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Indrefilet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Snitt indrefileten til et rektangel. Skjær kyllingfileten i biter, og kjør sammen med kaldt smør og kald fløte i en foodprocessor. Smak til med salt og pepper. Smør farsen på fileten, rull sammen (som en rullekake), og surr med bomullstråd. Brunes i varm panne. Etterstek i stekeovn 150 ºC på rist over et vannbad til steketermometeret viser 55 ºC. La fileten hvile i 20 min. Server med kokte eller stekte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.