Ingefær- og sjokoladebiscotti

Ingefær- og sjokoladebiscotti

Oppskrift av: Aase Strømstad
60 minutter
Kake

Ingredienser

0

ca. 36 kaker

2.5 dl

sukker

0.5 ts

salt

0.25 ts

kanel

2 ss

kakao

3 stk

egg

Slik gjør du det:

Biscotti er sprø italienske kaker som skal dyppes i likør eller sterk kaffe. Kan også serveres til is eller fruktdesserter. Bland sammen mel, sukker, bakepulver, salt, kanel og kakao i en bolle. Arbeid inn ingefær, egg og mandler. Elt deigen godt. Form deigen som et lavt brød. Legg brødet på en smurt stekeplate. Stek ved 200 °C i ca. 25 minutter. Ta ut brødet og la det hvile i 5 minutter. Skjær brødet i 2 cm tykke skiver. Legg skivene tilbake i ovnen og la dem steke i ytterligere 5 minutter. Avkjøles og legges i en boks med tett lokk.