Ingefær- og sjokoladebiscotti -

Ingefær- og sjokoladebiscotti

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Biscotti er sprø italienske kaker som skal dyppes i likør eller sterk kaffe. Kan også serveres til is eller fruktdesserter. Bland sammen mel, sukker, bakepulver, salt, kanel og kakao i en bolle. Arbeid inn ingefær, egg og mandler. Elt deigen godt. Form deigen som et lavt brød. Legg brødet på en smurt stekeplate. Stek ved 200 °C i ca. 25 minutter. Ta ut brødet og la det hvile i 5 minutter. Skjær brødet i 2 cm tykke skiver. Legg skivene tilbake i ovnen og la dem steke i ytterligere 5 minutter. Avkjøles og legges i en boks med tett lokk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Biscotti