Ingefærlam i wok -
Foto: Ragge Strand

Ingefærlam i wok

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen ingrediensene til sausen. Skjær kjøtt, løk, gulrot og paprika i strimler, brokkoli og squash i biter. Varm olivenolje i en wok eller stor jernpanne. Brun kjøttet raskt, tilsett grønnsakene og la dem frese med i ca. 5 minutter. Tilsett sausen, kok opp og la alt småkoke 8-10 minutter. Server med ris.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Arabisk gryte
fav Tid: 60 min
Aprikosgryte