Foto: Colourbox

© Foto: Colourbox

Oppskrifter med Fruktose

Fruktose, eller fruktsukker, er en av de enkle sukkerartene og finnes i mange matslag. Den er også en av de tre viktigste blodsukkerene, sammen med glukose og galaktose. Mange bruker fruktose som en erstatning for sukker i matlaging. Fruktose brytes ikke ned før det når leveren, og dermed påvirker det ikke insulinproduksjonen på samme måte.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

368.0 kcal   1541.0 kJ

Fett 0.0 g (0 %)

Herav   mettede fettsyrer

Karbohydrat 100.0 g (100 %)

Herav sukkerarter   (mono og disakkarider)

Protein 0.0 g (0 %)

Les mer om FruktoseSe alle artikler med emne Fruktose