Elin Vatnar Nilsen

© Elin Vatnar Nilsen

Oppskrifter med Pannekake

Pannekake er en matrett som stekes i en stekepanne. De vanligste ingrediensene er hvetemel, salt, melk og egg. Tilbehør til pannekaker er som oftest sukker, kanel, syltetøy eller bacon. Det kan spises til både middag eller dessert.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

187.0 kcal   788.0 kJ

Fett 6.0 g (15 %)

Herav 2.2 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 25.0 g (64 %)

Herav sukkerarter 4.4 g (mono og disakkarider)

Protein 7.8 g (20 %)

Les mer om PannekakeSe alle artikler med emne Pannekake