Oppskrifter med Honning
Honning er et rent naturprodukt, og kan variere i både farge, konsistens og smaksintensitet. En type honning er "rå honning", som ikke er pastaurisert, oppvarmet eller behandlet på noen måte, og inneholder derfor flere av de gode egenskapene til honning. Honning har en søt smak, og brukes derfor ofte som søtningsmiddel. Ved å spise honning får du i tillegg i deg enzymer som er gunstige for fordøyelsen, viktige sporstoffer og antioksidanter som styrker immunforsvaret.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
317.0 kcal 1346.0 kJ
Fett 0.0 g (0 %)
Herav 0.0 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 78.9 g (99 %)
Herav sukkerarter 78.9 g (mono og disakkarider)
Protein 0.3 g (0 %)