Foto: Håvard Egge

© Foto: Håvard Egge

Oppskrifter med Appelsinmarmelade

Appelsin er en sitrusfrukt fra appelsintreet. Den er rik på C-vitamin og kan brukes til salat, fruktsalat, saus, is eller marmelade. Det er mange forskjellige varianter av frukten, men grovt sett finnes det vanlige appelsiner, røde appelsiner og bitter appelsin.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

175.0 kcal   744.0 kJ

Fett 0.2 g (0 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 42.4 g (98 %)

Herav sukkerarter 42.4 g (mono og disakkarider)

Protein 0.3 g (0 %)

Les mer om AppelsinmarmeladeSe alle artikler med emne Appelsinmarmelade