Foto: Petter Berg/HM Foto

© Foto: Petter Berg/HM Foto

Oppskrifter med Calvados

Calvados smaker av epler og noen ganger pærer. Det er over 200 ulike epleslag og 15 ulike pæreslag som kan brukes i calvados. Fruktmosten gjæres til en sider, og det er denne sideren som er calvadossatsen. Alkoholstyrken kommer sjelden over seks prosent. 4,5 prosent er et minimumskrav.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

244.0 kcal   1013.0 kJ

Fett 0.0 g (0 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 2.1 g (100 %)

Herav sukkerarter 2.1 g (mono og disakkarider)

Protein 0.0 g (0 %)