Hopp til hovedinnhold

Calvados

Calvados

Foto: Petter Berg/HM Foto

Calvados smaker av epler og noen ganger pærer. Det er over 200 ulike epleslag og 15 ulike pæreslag som kan brukes i calvados. Fruktmosten gjæres til en sider, og det er denne sideren som er calvadossatsen. Alkoholstyrken kommer sjelden over seks prosent. 4,5 prosent er et minimumskrav.

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

0 g (0 %)

Fett

0 g (0 %)

Karbohydrat

2.1 g (100 %)

Alle næringsstoffer

Vann

65 g

Kilojoule

1013 kJ

Kilokalorier

244 kcal

Protein

0 g

Fett

0 g

Mettet

0 g

Trans

0 g

Enumettet

0 g

Flerumettet

0 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

2.1 g

Stivelse

0 g

Mono+Disakk

2.1 g

Sukker

2.1 g

Kostfiber

0 g

Alkohol

33.7 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

0 µg

Vitamin A

0 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0 alfa-TE

Tiamin

0 mg

Riboflavin

0 mg

Niacin

0 mg

Vitamin B6

0 mg

Folat

0 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

0 mg

Kalsium

0 mg

Jern

0 mg

Natrium

0 mg

Kalium

0 mg

Magnesium

0 mg

Sink

0 mg

Selen

0 µg

Kobber

0 mg

Fosfor

0 mg

Vi har 25 oppskrifter med Calvados