Foto: Leif R Jansson

© Foto: Leif R Jansson

Oppskrifter med Bøckling

Bøkling er saltet, varmrøkt småsild. Silden blir fanget vår og sommer. Silden er rik på de marine omega 3-fettsyrene. Bøkling brukes til middag, kan spises kaldt, i salat og som fingermat.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

184.0 kcal   767.0 kJ

Fett 10.4 g (31 %)

Herav 3.1 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.0 g (0 %)

Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)

Protein 22.5 g (68 %)