Oppskrifter med Klippfisk
Klippfisk er fisk, oftest torsk, som først blir saltet i kar i to uker, da vil den lake seg. Etterpå stables den med salt mellom lagene og ligger tørt slik at laken renner av. Etter to uker er den saltmoden, og ferdig saltet fisk blir så tørket i en tørketunell eller et tørkekammer. Klippfisk er et langt mer foredlet produkt enn tørrfisk som tørkes ute i vinden, og ikke er tilsatt salt.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
160.0 kcal 680.0 kJ
Fett 1.0 g (2 %)
Herav 0.0 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 0.0 g (0 %)
Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)
Protein 37.8 g (97 %)