Foto: Mai-Britt Sverd

© Foto: Mai-Britt Sverd

Oppskrifter med Tørrfisk

Tørrfisk er usaltet fisk som er naturlig tørket av sol og vind eller tørket i egne tørkerier. Tørrfisk er holdbar i årevis. Det er for det meste torsk som brukes til tørrfisk. I løpet av århundrene er det utviklet flere varianter av tørket fisk, for eksempel boknafisk og klippfisk. Klippfisk (saltet) og boknafisk (ikke saltet) er tørket fisk, og klippfisken er dessuten presset, mens produksjon av tørrfisk utelukkende er basert på sol og vind.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

327.0 kcal   1386.0 kJ

Fett 1.4 g (1 %)

Herav 0.2 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.0 g (0 %)

Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)

Protein 78.5 g (98 %)