Foto: Fru Timian

© Foto: Fru Timian

Oppskrifter med Skrei

Skrei er torsk som vokser opp i Barentshavet. Når skreien er i sin beste alder kommer den inn til Norskekysten for å gyte. I Norge har vi sterke tradisjoner for å servere skrei med lever og rogn som bare er tilgjengelig i skrei-sesongen, det vil si fra januar til april. Skreiens fiskekjøtt har ekstra mye muskler, god fasthet og et hvitt delikat fiskekjøtt.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

85.0 kcal   359.0 kJ

Fett 0.5 g (2 %)

Herav 0.1 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.0 g (0 %)

Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)

Protein 20.0 g (97 %)

Les mer om SkreiSe alle artikler med emne Skrei