Oppskrifter med Skrei
Skrei er torsk som vokser opp i Barentshavet. Når skreien er i sin beste alder kommer den inn til Norskekysten for å gyte. I Norge har vi sterke tradisjoner for å servere skrei med lever og rogn som bare er tilgjengelig i skrei-sesongen, det vil si fra januar til april. Skreiens fiskekjøtt har ekstra mye muskler, god fasthet og et hvitt delikat fiskekjøtt.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
85.0 kcal 359.0 kJ
Fett 0.5 g (2 %)
Herav 0.1 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 0.0 g (0 %)
Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)
Protein 20.0 g (97 %)