Krabbekjøtt

Krabbekjøtt

Foto: Vinofil

Viktige næringsstoffer

Protein

22.9 g (92 %)

Fett

1.8 g (7 %)

Karbohydrat

0 g (0 %)

Alle næringsstoffer

Vann

72 g

Kilojoule

456 kJ

Kilokalorier

108 kcal

Protein

22.9 g

Fett

1.8 g

Mettet

0.3 g

Trans

0 g

Enumettet

0.2 g

Flerumettet

0.5 g

Kolesterol

142 mg

Karbohydrat

0 g

Stivelse

0 g

Mono+Disakk

0 g

Sukker

0 g

Kostfiber

0 g

Alkohol

0 g

Retinol

4 µg

Beta-karoten

0 µg

Vitamin A

4 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

1.2 alfa-TE

Tiamin

0.05 mg

Riboflavin

0.4 mg

Niacin

1.7 mg

Vitamin B6

0.2 mg

Folat

20 µg

Vitamin B12

13.5 µg

Vitamin C

0 mg

Kalsium

551 mg

Jern

1.8 mg

Natrium

550 mg

Kalium

244 mg

Magnesium

63 mg

Sink

6.5 mg

Selen

200 µg

Kobber

1.6 mg

Fosfor

450 mg

Vi har 7 oppskrifter med Krabbekjøtt