Oppskrifter med Fersken

Fersken tilhører samme plantefamilie som plommer, mandler og aprikos og kommer opprinnelig fra Kina. Der har frukten vært kjent og dyrket i over 4000 år. Fruktkjøttet er enten hvitt eller gult og inneholder en stor stein i midten. Avhengig av sort er denne lettere eller vanskeligere å fjerne. Fersken er på størrelse med et eple. Skallet er rødgult med et tynt dunete belegg.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

42.0 kcal   178.0 kJ

Fett 0.2 g (2 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 8.4 g (88 %)

Herav sukkerarter 8.4 g (mono og disakkarider)

Protein 0.9 g (9 %)

Les mer om FerskenSe alle artikler med emne Fersken