Foto: Unknown

© Foto: Unknown

Oppskrifter med Granateple

Granateple har rødt til dyprødt og hardt skall, inni finner du kamre fylt med røde frø. Det er kun frøene som kan spises. De har en aromatisk og syrlig smak som kan minne litt om søte rips. Granateple har 10 ganger mer antioksidanter enn appelsiner og nesten 40 ganger mer enn epler. Studier har vist at granateple styrker immunforsvaret og kan beskytte mot blant annet prostatakreft. Spis den rett fra skallet med skje eller bruk den i salater og til desserter.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

80.0 kcal   338.0 kJ

Fett 1.2 g (7 %)

Herav 0.1 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 13.7 g (82 %)

Herav sukkerarter 13.7 g (mono og disakkarider)

Protein 1.7 g (10 %)

Les mer om GranatepleSe alle artikler med emne Granateple