Foto: Crestock

© Foto: Crestock

Oppskrifter med Klementin

Mange omtaler klementiner som mandariner. Det er ikke riktig. For å avlive myten en gang for alle: De små søte sitrusfruktene vi kjøper vinterstid er klementiner - ikke mandariner. Klementinen har orange skall og fruktkjøtt. Smaken er intensiv, søt og oppfriskende. Fruktkjøttet er veldig saftig og frukten er lett å skrelle. De er nesten steinfrie.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

45.0 kcal   191.0 kJ

Fett 0.2 g (1 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 9.2 g (90 %)

Herav sukkerarter 9.2 g (mono og disakkarider)

Protein 0.8 g (7 %)