Foto: Frukt.no

© Foto: Frukt.no

Oppskrifter med Sharonfrukt

Sharon ser ut som en tomat med gul til oransje farge. Smaken er aprikos-aktig. Sharon kommer fra Israel. Frukten inneholder ikke garvesyre og kan derfor spises i umoden, hard tilstand. Moden sharon kjennetegnes ved en sterk oransje farge. Dessuten skal skallet være glassaktig, nesten gjennomsiktig. Sharon kan spises naturell alene, med is, i sorbet, i fløtekrem eller yoghurt. Den er også god i fruktsalat, til ost eller til kjøtt som kokt skinke eller spekemat.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

65.0 kcal   274.0 kJ

Fett 0.3 g (2 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 12.0 g (92 %)

Herav sukkerarter 12.0 g (mono og disakkarider)

Protein 0.7 g (5 %)