Christopher Sjuve

© Christopher Sjuve

Oppskrifter med Grønnkål

Grønnkål er en robust grønn bladgrønnsak som er i familie med brokkoli, rosenkål, blomkål og vanlig kål. Den er full av vitaminer, mineraler, kostfiber, andre helsebringende plantestoffer - og samtidig fattig på kalorier. Mange tenker på grønnkål som en vintergrønnsak, men det er mulig å få tak i den nesten hele året. Grønnkål er super i wokken, den tilfører både smak og farge. Den er også deilig kremet, og den er fin som garnityr i gryter og supper.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

36.0 kcal   150.0 kJ

Fett 0.7 g (11 %)

Herav 0.1 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 2.2 g (35 %)

Herav sukkerarter 2.1 g (mono og disakkarider)

Protein 3.3 g (53 %)

Les mer om GrønnkålSe alle artikler med emne Grønnkål