Foto: Petter Berg HM Foto

© Foto: Petter Berg HM Foto

Oppskrifter med Hodekål

Hodekål skal ha frisk farge med tette blader. De ytterste bladene skal være tunge, med skinnende lysegrønn farge. Fargen skal være jevn og bladene uten kutt og andre skader. Hodekål kan selvsagt brukes til langt mer enn til får og svineribbe. Den kan gjerne spises rå, og finsnittet kål er friskt og godt i salater. Men den kan også kokes, dampes, stues, stekes, wokkes og breseres.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

33.0 kcal   137.0 kJ

Fett 0.1 g (1 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 5.2 g (77 %)

Herav sukkerarter 5.1 g (mono og disakkarider)

Protein 1.4 g (20 %)

Les mer om HodekålSe alle artikler med emne Hodekål