
© Foto: Petter Berg HM Foto
Oppskrifter med Jordskokk
Jordskokk ligner litt på store ingefærrøtter. Smaken er nøtteaktig og den kan nytes smørdampet, i pureer, fløtegratinert eller i supper. Tilberedningen av jordskokker er veldig lik som for poteter. Jordskokken kan gi maten et skikkelig gastronomisk løft. Forsøk å koke jordskokker sammen med potetene neste gang du lager potetstappe. Den smaker fantastisk til både kjøtt og fisk.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
65.0 kcal 274.0 kJ
Fett 0.6 g (4 %)
Herav 0.1 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 11.5 g (80 %)
Herav sukkerarter (mono og disakkarider)
Protein 2.1 g (14 %)