Foto: Petter Berg HM Foto

© Foto: Petter Berg HM Foto

Oppskrifter med Jordskokk

Jordskokk ligner litt på store ingefærrøtter. Smaken er nøtteaktig og den kan nytes smørdampet, i pureer, fløtegratinert eller i supper. Tilberedningen av jordskokker er veldig lik som for poteter. Jordskokken kan gi maten et skikkelig gastronomisk løft. Forsøk å koke jordskokker sammen med potetene neste gang du lager potetstappe. Den smaker fantastisk til både kjøtt og fisk.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

65.0 kcal   274.0 kJ

Fett 0.6 g (4 %)

Herav 0.1 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 11.5 g (80 %)

Herav sukkerarter   (mono og disakkarider)

Protein 2.1 g (14 %)

Les mer om JordskokkSe alle artikler med emne Jordskokk