Foto: Rob Lawson

© Foto: Rob Lawson

Oppskrifter med Kapers

Kapers er de syltede blomsterknoppene fra kapersbusken. De uåpnede knoppene blir lagt i en lake av vineddik og brukes som smakstilsetning i mange matretter og til smørbrød. Det er de minste knoppene som har den mest utpregede delikate smaken.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

26.0 kcal   107.0 kJ

Fett 0.9 g (24 %)

Herav 0.2 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.4 g (10 %)

Herav sukkerarter 0.4 g (mono og disakkarider)

Protein 2.4 g (64 %)

Les mer om KapersSe alle artikler med emne Kapers