Persillerot

Persillerot

Opplysningskontoret for frukt og grønt

Viktige næringsstoffer

Protein

1.7 g (18 %)

Fett

0.3 g (3 %)

Karbohydrat

7.3 g (78 %)

Alle næringsstoffer

Vann

84 g

Kilojoule

195 kJ

Kilokalorier

46 kcal

Protein

1.7 g

Fett

0.3 g

Mettet

0.1 g

Trans

0 g

Enumettet

0 g

Flerumettet

0.3 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

7.3 g

Stivelse

1.7 g

Mono+Disakk

5.6 g

Sukker

0 g

Kostfiber

3.8 g

Alkohol

0 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

8 µg

Vitamin A

1 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

1.1 alfa-TE

Tiamin

0.03 mg

Riboflavin

0.04 mg

Niacin

1.8 mg

Vitamin B6

0.23 mg

Folat

59 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

52 mg

Kalsium

42 mg

Jern

0.8 mg

Natrium

27 mg

Kalium

483 mg

Magnesium

36 mg

Sink

0.7 mg

Selen

0 µg

Kobber

0.14 mg

Fosfor

81 mg

Vi har 71 oppskrifter med Persillerot