Foto: colourbox

© Foto: colourbox

Oppskrifter med Purre

Purre er lange og tynne løkstengler som sprer seg i grønne toppblader. Hele planten kan spises, men den grønne og den hvite delen har litt ulike egenskaper. Den hvite delen er den møreste og ofte betraktet som den beste. Den spises ofte rå. Den grønne delen bør derimot kokes og brukes ofte i kremet fiskesuppe, lapskaus og ikke minst i kraft og fonder.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

28.0 kcal   118.0 kJ

Fett 0.2 g (3 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 3.6 g (66 %)

Herav sukkerarter 3.6 g (mono og disakkarider)

Protein 1.6 g (29 %)

Les mer om PurreSe alle artikler med emne Purre