Oppskrifter med Purre
Purre er lange og tynne løkstengler som sprer seg i grønne toppblader. Hele planten kan spises, men den grønne og den hvite delen har litt ulike egenskaper. Den hvite delen er den møreste og ofte betraktet som den beste. Den spises ofte rå. Den grønne delen bør derimot kokes og brukes ofte i kremet fiskesuppe, lapskaus og ikke minst i kraft og fonder.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
28.0 kcal 118.0 kJ
Fett 0.2 g (3 %)
Herav 0.0 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 3.6 g (66 %)
Herav sukkerarter 3.6 g (mono og disakkarider)
Protein 1.6 g (29 %)