Foto: Ragnar Hartvig

© Foto: Ragnar Hartvig

Oppskrifter med Rabarbrastilk

Rabarbra kom til Europa fra Asia på 1700-tallet. Rabarbra er egentlig en grønnsak, men blir brukt som en frukt fordi rabarbrastilker er ideelle til kompotter, safting og sylting. Rabarbra kan spises naturell, for eksempel med litt sukker. Den er frisk og syrlig i smaken og passer til grøt, suppe og kompott. Rabarbra brukes også til saft, sylting og hjemmelaget vin, og til fyll i kaker og paier.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

21.0 kcal   85.0 kJ

Fett 0.2 g (6 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 1.9 g (63 %)

Herav sukkerarter 1.6 g (mono og disakkarider)

Protein 0.9 g (30 %)