Hopp til hovedinnhold

Radicchio rosso

Radicchio rosso

Foto: colourbox

Raddichio rosso er en type salat som av utseende minner om et lite rødkålhode. Den har faste, sprø mørkerøde blader med hvite nerver. På grunn av den bitre smaken passer den best i blandede salater eller på grillen. En mildere smak oppnås ved å legge salaten i lunkent vann i 15 minutter før tilbereding.

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

1.4 g (42 %)

Fett

0.2 g (6 %)

Karbohydrat

1.7 g (51 %)

Alle næringsstoffer

Vann

93 g

Kilojoule

75 kJ

Kilokalorier

18 kcal

Protein

1.4 g

Fett

0.2 g

Mettet

0.1 g

Trans

0 g

Enumettet

0 g

Flerumettet

0.1 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

1.7 g

Stivelse

0 g

Mono+Disakk

1.7 g

Sukker

0 g

Kostfiber

1.8 g

Alkohol

0 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

0 µg

Vitamin A

0 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

2.3 alfa-TE

Tiamin

0.09 mg

Riboflavin

0.15 mg

Niacin

0.3 mg

Vitamin B6

0.08 mg

Folat

15 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

5 mg

Kalsium

22 mg

Jern

0.3 mg

Natrium

7 mg

Kalium

320 mg

Magnesium

9 mg

Sink

0.2 mg

Selen

1 µg

Kobber

0.04 mg

Fosfor

38 mg

Vi har 3 oppskrifter med Radicchio rosso