
© Clotilde Dusoulier
Oppskrifter med Reddik
Reddik brukes til ost, den kan spises sammen med dipp, som pålegg eller kokes i 10 - 15 minutter og serveres som varm grønnsak til kjøtt og fisk. Den kan også stekes raskt i olje med litt salt, og serveres til for eksempel fisk.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
16.0 kcal 69.0 kJ
Fett 0.1 g (3 %)
Herav 0.0 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 2.5 g (75 %)
Herav sukkerarter 2.4 g (mono og disakkarider)
Protein 0.7 g (21 %)