Clotilde Dusoulier

© Clotilde Dusoulier

Oppskrifter med Reddik

Reddik brukes til ost, den kan spises sammen med dipp, som pålegg eller kokes i 10 - 15 minutter og serveres som varm grønnsak til kjøtt og fisk. Den kan også stekes raskt i olje med litt salt, og serveres til for eksempel fisk.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

16.0 kcal   69.0 kJ

Fett 0.1 g (3 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 2.5 g (75 %)

Herav sukkerarter 2.4 g (mono og disakkarider)

Protein 0.7 g (21 %)

Les mer om ReddikSe alle artikler med emne Reddik