Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

© Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Oppskrifter med Savoykål

Savoykål er mild i smaken og full av antioksidanter. Savoykål stammer fra Savoie-distriktet i Frankrike. Hodet er mørkegrønt, småkrusete og sprøtt. Egner seg godt til både damping og steking.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

33.0 kcal   137.0 kJ

Fett 0.1 g (1 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 5.2 g (77 %)

Herav sukkerarter 5.1 g (mono og disakkarider)

Protein 1.4 g (20 %)