Oppskrifter med Spirer
Spirer er starten på noe som ville blitt en grønnsak hvis den fikk vokse ferdig. De viktigste næringstoffene til grønnsaken ligger i frøet. Derfor har spiren en langt større konsentrasjon av næringsstoffer i forhold til en fullvokst grønnsak. Spirer inneholder også enzymer som er bra for fordøyelsen. For å beholde disse er det å anbefale at man ikke varmebehandler spiren.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
27.0 kcal 113.0 kJ
Fett 0.7 g (13 %)
Herav 0.1 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 0.3 g (6 %)
Herav sukkerarter 0.3 g (mono og disakkarider)
Protein 4.0 g (80 %)