Clotilde Dusoulier

© Clotilde Dusoulier

Oppskrifter med Squash

Squash er en grønnsak med mange forskjellige navn. I flere land kalles denne zucchini som er italiensk og betyr «lite gresskar». Fargen på skallet kan variere fra mørkegrønn, grønnstripet eller gul. Squash har i seg selv lite smak, men tar gjerne opp smak kokt eller stekt sammen med annet.

Squash tilhører gresskarfamilien, men i motsetning til gresskar høstes squash i umoden tilstand. Squash ligner på en agurk i utseende, men er noe kortere og formen er rund eller sekskantet. Fruktkjøttet har en fast og jevn konsistens med en nøytral smak.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

20.0 kcal   83.0 kJ

Fett 0.4 g (10 %)

Herav 0.1 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 1.8 g (45 %)

Herav sukkerarter 1.7 g (mono og disakkarider)

Protein 1.8 g (45 %)

Les mer om SquashSe alle artikler med emne Squash