Oppskrifter med Squash
Squash er en grønnsak med mange forskjellige navn. I flere land kalles denne zucchini som er italiensk og betyr «lite gresskar». Fargen på skallet kan variere fra mørkegrønn, grønnstripet eller gul. Squash har i seg selv lite smak, men tar gjerne opp smak kokt eller stekt sammen med annet.
Squash tilhører gresskarfamilien, men i motsetning til gresskar høstes squash i umoden tilstand. Squash ligner på en agurk i utseende, men er noe kortere og formen er rund eller sekskantet. Fruktkjøttet har en fast og jevn konsistens med en nøytral smak.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
20.0 kcal 83.0 kJ
Fett 0.4 g (10 %)
Herav 0.1 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 1.8 g (45 %)
Herav sukkerarter 1.7 g (mono og disakkarider)
Protein 1.8 g (45 %)