Romanosalat

Romanosalat

Foto: Frukt.no

Romanosalat er type salat som er blitt dyrket og spist i nesten 5 000 år. Romanosalaten har saftige og svært sprø blader med kraftig smak som beskrives som søt med en bitter nyanse.

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

0.8 g (33 %)

Fett

0.1 g (4 %)

Karbohydrat

1.5 g (62 %)

Alle næringsstoffer

Vann

96 g

Kilojoule

52 kJ

Kilokalorier

12 kcal

Protein

0.8 g

Fett

0.1 g

Mettet

0 g

Trans

0 g

Enumettet

0 g

Flerumettet

0.1 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

1.5 g

Stivelse

0 g

Mono+Disakk

1.5 g

Sukker

0 g

Kostfiber

1.1 g

Alkohol

0 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

224 µg

Vitamin A

19 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0.2 alfa-TE

Tiamin

0.05 mg

Riboflavin

0.02 mg

Niacin

0.2 mg

Vitamin B6

0.04 mg

Folat

36 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

4 mg

Kalsium

18 mg

Jern

0.4 mg

Natrium

2 mg

Kalium

179 mg

Magnesium

7 mg

Sink

0.2 mg

Selen

0 µg

Kobber

0.03 mg

Fosfor

21 mg

Vi har 7 oppskrifter med Romanosalat