Foto: Frukt.no

© Foto: Frukt.no

Oppskrifter med Sikori

Sikori kalles også Endive. Sikori har hvite blader med en lett bitter smak. Sikori har en fast konsistens og egner seg derfor også godt på grillen, gratinert med litt parmesan eller naturell med mykost. Sikori er en fin forrett og et godt tilbehør, både til kjøtt og fisk.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

15.0 kcal   64.0 kJ

Fett 0.6 g (30 %)

Herav 0.2 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.9 g (45 %)

Herav sukkerarter 0.7 g (mono og disakkarider)

Protein 0.5 g (25 %)