Joikakaker
Foto: Produsenten
Joikakaker er hermetiske farsekaker i viltsaus. Kjøttbitene består av storfe, rein og får, og har et kjøttinnhold på 36 prosent. Gryten serveres ofte med poteter, tyttebær og brokkoli.
Viktige næringsstoffer
Protein
13.8 g (51 %)
Fett
8.2 g (30 %)
Karbohydrat
4.8 g (17 %)
Alle næringsstoffer
Vann
68 g
Kilojoule
620 kJ
Kilokalorier
148 kcal
Protein
13.8 g
Fett
8.2 g
Mettet
3.5 g
Trans
0.2 g
Enumettet
3.8 g
Flerumettet
0.5 g
Kolesterol
48 mg
Karbohydrat
4.8 g
Stivelse
3.6 g
Mono+Disakk
1.2 g
Sukker
0 g
Kostfiber
0.1 g
Alkohol
0 g
Retinol
5 µg
Beta-karoten
3 µg
Vitamin A
5 RAE
Vitamin D
0 µg
Vitamin E
0.3 alfa-TE
Tiamin
0.06 mg
Riboflavin
0.22 mg
Niacin
2.7 mg
Vitamin B6
0.16 mg
Folat
2 µg
Vitamin B12
0.5 µg
Vitamin C
0 mg
Kalsium
34 mg
Jern
2.1 mg
Natrium
1166 mg
Kalium
278 mg
Magnesium
20 mg
Sink
3.2 mg
Selen
10 µg
Kobber
0.03 mg
Fosfor
137 mg