Foto: Produsenten

© Foto: Produsenten

Oppskrifter med Joikakaker

Joikakaker er hermetiske farsekaker i viltsaus. Kjøttbitene består av storfe, rein og får, og har et kjøttinnhold på 36 prosent. Gryten serveres ofte med poteter, tyttebær og brokkoli. 

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

148.0 kcal   620.0 kJ

Fett 8.2 g (30 %)

Herav 3.5 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 4.8 g (17 %)

Herav sukkerarter 1.2 g (mono og disakkarider)

Protein 13.8 g (51 %)