Joikakaker

Joikakaker

Foto: Produsenten

Joikakaker er hermetiske farsekaker i viltsaus. Kjøttbitene består av storfe, rein og får, og har et kjøttinnhold på 36 prosent. Gryten serveres ofte med poteter, tyttebær og brokkoli. 

Viktige næringsstoffer

Protein

13.8 g (51 %)

Fett

8.2 g (30 %)

Karbohydrat

4.8 g (17 %)

Alle næringsstoffer

Vann

68 g

Kilojoule

620 kJ

Kilokalorier

148 kcal

Protein

13.8 g

Fett

8.2 g

Mettet

3.5 g

Trans

0.2 g

Enumettet

3.8 g

Flerumettet

0.5 g

Kolesterol

48 mg

Karbohydrat

4.8 g

Stivelse

3.6 g

Mono+Disakk

1.2 g

Sukker

0 g

Kostfiber

0.1 g

Alkohol

0 g

Retinol

5 µg

Beta-karoten

3 µg

Vitamin A

5 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0.3 alfa-TE

Tiamin

0.06 mg

Riboflavin

0.22 mg

Niacin

2.7 mg

Vitamin B6

0.16 mg

Folat

2 µg

Vitamin B12

0.5 µg

Vitamin C

0 mg

Kalsium

34 mg

Jern

2.1 mg

Natrium

1166 mg

Kalium

278 mg

Magnesium

20 mg

Sink

3.2 mg

Selen

10 µg

Kobber

0.03 mg

Fosfor

137 mg

Vi har 1 oppskrifter med Joikakaker