Foto: Petter Berg, HM Foto

© Foto: Petter Berg, HM Foto

Oppskrifter med Leverpostei

Leverpostei er naturlig rik på jern og er et populært og tradisjonsrikt pålegg i Norge.

Den vanligste varianten av leverpostei bakes i ovn og består av griselever, spekk, egg og ulike krydder. Siden kjøtt og innmat er en av våre viktigste kilder til jern, er leverpostei naturlig rik på dette mineralet. I tillegg er leverpostei en god kilde til folat og vitamin B12.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

221.0 kcal   915.0 kJ

Fett 18.1 g (55 %)

Herav 5.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 3.8 g (11 %)

Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)

Protein 10.6 g (32 %)

Les mer om LeverposteiSe alle artikler med emne Leverpostei