
© Foto: Siri Walen Simensen
Oppskrifter med Bratwurst
Bratwurst er en pølse laget av gris, okse og/eller kalv. Den tyske og opprinnelige bratwurst er oftest krydret med hvitløk, muskat, kryddernellik og kummin. Den serveres stekt eller grillet, ofte med brød, potetmos, sterk sennep - og iblant, oftest i Tyskland, med varm surkål. Navnet stammer fra det gamle høytyske ordet bräte som betyr fint hakket kjøtt.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
333.0 kcal 1394.0 kJ
Fett 29.2 g (63 %)
Herav mettede fettsyrer
Karbohydrat 2.8 g (6 %)
Herav sukkerarter (mono og disakkarider)
Protein 13.7 g (29 %)