
Oppskrifter med Chorizopølse
Chorizopølse er en pølse med sterk smak. Den er hovedsakelig produsert av svinekjøtt, samt forskjellige krydder. Den karakteristiske røde fargen kommer fra rød paprika. Choritzopølse kommer hovedsakelig i to varianter, picante og dulce. Picante er sterkt krydret. Dulce er mild. Det finnes hundrevis av varianter og de kan være røkte og ikke-røkte. Noen chorizopølser kan spises som de er, andre er bedre å steke. Pølsesorten stammer opprinnelig fra Spania og Portugal, men den er utbredt også i Latin-Amerika og på Filipinene.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
455.0 kcal 1905.0 kJ
Fett 38.3 g (59 %)
Herav mettede fettsyrer
Karbohydrat 1.9 g (2 %)
Herav sukkerarter (mono og disakkarider)
Protein 24.1 g (37 %)