Oppskrifter med Villsvin

Villsvin smaker som en mellomting mellom hjort og svin. Villsvin tilhører svinefamilien og regnes som opphavet til dagens tamgris. Den lever i løvskog og blandingsskog og graver etter mat i bakken, gjerne i åkrer og hager. Villsvinet døde ut i Norge, men er nå observert i norske skoger igjen. Kjøttet kan inneholde trikiner og må derfor gjennomstekes. Råner kan ha utviklet rånesmak.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

110.0 kcal   467.0 kJ

Fett 1.6 g (6 %)

Herav 0.5 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.0 g (0 %)

Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)

Protein 24.0 g (93 %)