FOTO: Anders Martinsen

© FOTO: Anders Martinsen

Oppskrifter med Fiberhusk

Fiberhusk er en glutenfri fiberblanding som blant annet kan brukes i baking. Fiberhusk er vannoppløselige fiber som suger opp væske, blir til myk gele og binder sammen deigen. Dette gjør at den blir lettere å bearbeide. Fiberhusk skal bare brukes i små mengder, (ca en spiseskje), og vil forandre deigens konsistens.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

10.0 kcal   42.0 kJ

Fett 0.6 g (28 %)

Herav   mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.0 g (0 %)

Herav sukkerarter   (mono og disakkarider)

Protein 1.5 g (71 %)