Christopher Sjuve

© Christopher Sjuve

Oppskrifter med Kokos

Frukten i en kokosnøtt er meget næringsrik og kan spises direkte, eller tørkes og knuses til kopra. Den brukes også matlaging, som kokosmasse. Av kokosmassen kan det utvinnes kokosolje, en viktig ingrediens i margarin, såpe, shampo og ulike salver og kremer, samt brennevin.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

358.0 kcal   1473.0 kJ

Fett 33.5 g (77 %)

Herav 29.7 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 6.2 g (14 %)

Herav sukkerarter 6.2 g (mono og disakkarider)

Protein 3.3 g (7 %)

Les mer om KokosSe alle artikler med emne Kokos