Opplysningskontoret for meieriprodukter/Opplysningskontoret for frukt og grønt Astrid Hals/Alf Børjesson

© Opplysningskontoret for meieriprodukter/Opplysningskontoret for frukt og grønt Astrid Hals/Alf Børjesson

Oppskrifter med Brødrasp

Brødrasp brukes til panering og i desserter som Tilslørte bondepiker og er en måte å utnytte brødrester som kanskje ellers ikke blir spist. Man kan bruke både fint og grovt brød, og frø og korn i brødet hever kvaliteten på brødraspet.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

398.0 kcal   1675.0 kJ

Fett 11.0 g (13 %)

Herav 2.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 57.5 g (69 %)

Herav sukkerarter 10.5 g (mono og disakkarider)

Protein 14.0 g (16 %)