Oppskrifter med Filodeig

Filodeig er løvtynne ark laget på hvetemel og en viktig ingrediens i det asiatiske kjøkken. Denne flortynne og sprø innpakningen har i seg selv liten eller ingen smak, men er et viktig element for å bevare og forsterke innholdets smak og aroma. Filodeig er mye brukt til vårruller, men du kan også bruke den til desserter eller forretter

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

299.0 kcal   1252.0 kJ

Fett 6.0 g (9 %)

Herav   mettede fettsyrer

Karbohydrat 50.7 g (79 %)

Herav sukkerarter   (mono og disakkarider)

Protein 7.1 g (11 %)