
© FOTO: colourbox.com
Oppskrifter med Bulgur
Bulgur er en matvare som stammer fra Midtøsten, Kaukasus og områdene rundt Middelhavet. Det lages av durumhvete som forkokes, tørkes og knuses. Bulgur ligner på couscous, men er mer næringsrikt fordi en større del av kornet er bevart. Smaken kan minne om hasselnøtter. Bulgur er lett å tilberede og kan brukes i både varme og kalde retter.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
329.0 kcal 1393.0 kJ
Fett 2.3 g (3 %)
Herav 0.3 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 62.5 g (82 %)
Herav sukkerarter 1.5 g (mono og disakkarider)
Protein 10.8 g (14 %)