FOTO: colourbox.com

© FOTO: colourbox.com

Oppskrifter med Bulgur

Bulgur er en matvare som stammer fra Midtøsten, Kaukasus og områdene rundt Middelhavet. Det lages av durumhvete som forkokes, tørkes og knuses. Bulgur ligner på couscous, men er mer næringsrikt fordi en større del av kornet er bevart. Smaken kan minne om hasselnøtter. Bulgur er lett å tilberede og kan brukes i både varme og kalde retter.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

329.0 kcal   1393.0 kJ

Fett 2.3 g (3 %)

Herav 0.3 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 62.5 g (82 %)

Herav sukkerarter 1.5 g (mono og disakkarider)

Protein 10.8 g (14 %)

Les mer om BulgurSe alle artikler med emne Bulgur