Foto: Erik Hannemann

© Foto: Erik Hannemann

Oppskrifter med Couscous

Couscous består av semulegryn rullet i hvetemel. Couscous tilberedes ved at grynene trekkes i kokende vann, gjerne tilsatt forskjellige krydder, urter eller fruktjuice og servert med annet tilbehør. Couscous brukes som et alternativ til pasta eller ris.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

321.0 kcal   1361.0 kJ

Fett 0.6 g (0 %)

Herav 0.1 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 63.6 g (82 %)

Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)

Protein 12.8 g (16 %)

Les mer om CouscousSe alle artikler med emne Couscous