Christopher Sjuve

© Christopher Sjuve

Oppskrifter med Gommesirup

Gommesirup er en ingrediens som vanligvis brukes i blandede drinker. Det er også ofte brukt som et søtningsmiddel for avkjølt kaffe i Japan. Gommesirup er som andre bar-siruper, men har en ekstra bestanddel av gummiarabikum som virker som et emulgeringsmiddel. Gommesirup er laget med høyest mulig andel av sukker i vann som er mulig, mens gummiarabikum hindrer at sukkeret utkrystalliserer og lagger en glatt tekstur.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

400.0 kcal   1700.0 kJ

Fett 0.0 g (0 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 100.0 g (100 %)

Herav sukkerarter 100.0 g (mono og disakkarider)

Protein 0.0 g (0 %)