ILLUSTRASJONSFOTO: Colourbox

© ILLUSTRASJONSFOTO: Colourbox

Oppskrifter med Druesukker

Druesukker, som også kalles glukose, er byggesteinen i bl.a. stivelse. Druesukker er den sukkerarten som tas hurtigst opp i kroppen. Spiser man druesukker, stiger blodsukkeret raskt. Dette fordi glukose tas opp raskt fra både munn, magesekk og tynntarm uten at den behøver å bli omdannet først. Det betyr at en liten mengde druesukker er det beste en diabetiker kan ta hvis blodsukkeret har blitt for lavt. I og med at glukosen opptas så raskt, er den tilgjengelig med det samme som energiform.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

400.0 kcal   1700.0 kJ

Fett 0.0 g (0 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 100.0 g (100 %)

Herav sukkerarter 100.0 g (mono og disakkarider)

Protein 0.0 g (0 %)