Christopher Sjuve

© Christopher Sjuve

Oppskrifter med Frityrolje

Frityrolje, er fett, smult eller matoljer som blir brukt til fritering eller frityrbehandling, det vil si steking eller koking av mat i oljer med temperatur rundt 180 °C. Frityroljer kan være laget av fett fra mais, raps, soyabønner, palmeoljer, solsikkekjerner, peanøtt og annet.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

891.0 kcal   3663.0 kJ

Fett 98.9 g (99 %)

Herav 27.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.0 g (0 %)

Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)

Protein 0.2 g (0 %)