Foto: istockphoto

© Foto: istockphoto

Oppskrifter med Ghee

Ghee er klarnet smør. Man skiller proteinrestene i smøret fra melkefettet slik at det blir en klar fettkilde som tåler høye temperaturer. Ghee ryker ikke og blir ikke svidd, slik som vanlig smør. Brukes til steking, poppe popcorn, smøring av bakebrett, i baking. Ghee kan stå i romtemperatur i flere uker. Ghee brukes mye i indisk matlaging.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

717.0 kcal   3002.0 kJ

Fett 81.1 g (98 %)

Herav   mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.1 g (0 %)

Herav sukkerarter   (mono og disakkarider)

Protein 0.9 g (1 %)