Foto: Produsenten

© Foto: Produsenten

Oppskrifter med Viking Melk

Viking Melk som har de fleste av fløtens egenskaper, men inneholder kun 8 prosent fett. Viking Melk er usøtet kondensert melk. I produksjonen varmes melken under vakuum samtidig som halvparten av vannet tas ut. Dette gjør at melken får en fløteaktig konsistens. Brukes i matlaging for å få en rundere, mer fyldig smak. Egner seg godt til karamellpudding.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

67.0 kcal   279.0 kJ

Fett 3.9 g (33 %)

Herav 2.7 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 4.6 g (38 %)

Herav sukkerarter 4.6 g (mono og disakkarider)

Protein 3.3 g (27 %)