Foto: Ukjent

© Foto: Ukjent

Oppskrifter med Cottage cheese

Cottage cheese er en ostemasse laget av skummet melk og tilsatt fløte og salt. Inneholder kun 4 prosent fett. Den bløte, kornete ostemassen er skilt ut fra melken ved hjelp av løype og syrekultur. Den er ikke gjæret eller modnet, men et ferskt produkt på linje med søt melk. Bør brukes i løpet av 7–14 dager. Cottage cheese er en god kilde til protein og kan for eksempel spises i salater, sammen med syltetøy eller alene.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

96.0 kcal   401.0 kJ

Fett 4.3 g (23 %)

Herav 2.8 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 1.5 g (8 %)

Herav sukkerarter 1.5 g (mono og disakkarider)

Protein 12.7 g (68 %)