Foto: Petter Berg / HM Foto

© Foto: Petter Berg / HM Foto

Oppskrifter med Fløteost

Fløteost er mild i smaken og har en noe annen fremstillingsmetode enn annen ost. I stedet for å utfelle ostemassen ved å tilsette løpe i ystemelken, tilsettes melkesyrebakterier og/eller andre syrningskulturer. Eksempler på slike oster er Mascarpone og Ricotta.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

297.0 kcal   1224.0 kJ

Fett 29.0 g (76 %)

Herav 18.8 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 2.7 g (7 %)

Herav sukkerarter 2.7 g (mono og disakkarider)

Protein 6.2 g (16 %)