Foto: Tore Fjeld

© Foto: Tore Fjeld

Oppskrifter med Jarlsberg

Jarlsberg er en hvitost med store, luftige hull. Osten har en fyldig og søt smak, som kan minne om sveitserost. Jarlsberg brukes i både varme og kalde retter, for eksempel på pizza, omeletter, brødskiva og i salater. Osten ble utviklet av bonden Anders Larsen Bakke (1815-99) på en gård i Vestfold, og er nå et varemerke til Tine. Osten er også populær i utlandet, blant annet USA. 

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

367.0 kcal   1525.0 kJ

Fett 29.0 g (52 %)

Herav 18.8 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.0 g (0 %)

Herav sukkerarter 0.0 g (mono og disakkarider)

Protein 26.6 g (47 %)

Les mer om JarlsbergSe alle artikler med emne Jarlsberg